Křepelky připravované na grilu
40 min.
Ingredience
- 4kusyKřepelka
- 4špetkySůl
- 4špetkyPepř černý mletý
- 4kusyBobkový list
- 50gramůPetržel - nať
- 2lžíceOlej z pšeničných klíčků
- 1lžíceBalsamico ocet
- 4centilitryVíno madeira
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
256 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
10 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
736 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Křepelky omyjeme, osušíme, osolíme opepříme. Do břicha jim vložíme bobkový list a petrželovou nať.
- 2Potom je svážeme a napícháme vedle sebe na grilovací jehlu, podložíme pod ně pekáč, 20 minut opékáme, přitom obracíme.
- 3V misce rozmícháme Madeiru, olej a balzamikový ocet, křepelky směsí stále během pečení potíráme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.