Křepelky s octovou omáčkou
45 min.
Ingredience
- 2lžíceBalsamico ocet
- 4kusyKřepelka
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 4kusyTymián čerstvý
- 4kusyPetržel - nať
- 50gramůMáslo čerstvé
- 200mililitrůVývar drůbeží
- 2lžíceOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
435 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
22 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
7 g
Cukr
486 mg
Postup přípravy
- 1Očištěné křepelky osolíme a opepříme. Do břišních dutin vložíme omyté bylinky a maso sepneme párátkem.
- 2Křepelky opečeme po všech stranách na rozehřátém oleji dozlatova. Přilijeme balsamico a vývar a pod pokličkou pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 15 minut. Během pečení křepelky občas přeléváme šťávou.
- 3Upečené křepelky vyjmeme a do omáčky zašleháme máslo.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.