Křepelky s octovou omáčkou

45 min.
Francie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
435 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
22 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
7 g
Cukr
486 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné křepelky osolíme a opepříme. Do břišních dutin vložíme omyté bylinky a maso sepneme párátkem.
  • 2
    Křepelky opečeme po všech stranách na rozehřátém oleji dozlatova. Přilijeme balsamico a vývar a pod pokličkou pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 15 minut. Během pečení křepelky občas přeléváme šťávou.
  • 3
    Upečené křepelky vyjmeme a do omáčky zašleháme máslo.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.