Krevetové avokádo

20 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
414 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
39 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
8 g
Cukr
922 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Avokádo rozpůlíme a vyjmeme pecku. Vejce rozdrtíme vidličkou a smícháme s hořčicí, citrónovou šťávou, olejem, solí a pepřem. Přímícháme pokrájené krevety. Hotovou směsí naplníme půlky avokáda. Petrželkou dozdobíme.
  • 2
    Podáváme vychlazené s opečeným toastem. Avokáda můžeme naplnit směsí krevet, česnekové majonézy, drceným vejcem a dužinou z jednoho avokáda. Ozdobíme celou oloupanou krevetou, snítkem kopru a kouskem citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.