Krevety na česnekovém másle

25 min.
Itálie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
172 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
11 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
893 mg
Cukr
602 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na pánvi rozpálíme máslo a na kolečka nakrájený česnek na něm osmahneme.
  • 2
    Krevety omyjeme, očistíme, propláchneme pod studenou vodou a přidáme na pánev k česneku. Dále přidáme sherry brandy, osolíme, opepříme a vše důkladně promícháme.
  • 3
    Kopr očistíme, omyjeme, najemno nasekáme a přidáme do pánve ke krevetám.
  • 4
    Krevety servírujeme na připravené talíře a zdobíme najemno nasekanou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.