Krevety na plechu

35 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
332 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
28 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
120 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Všechny přísady kromě krevet promícháme v kastrolu, přivedeme k varu, ale nevaříme. Horkou směs dobře zamícháme a necháme prochladnout.
  • 2
    Rozmrazené, okapané krevety vložíme do mísy, přelijeme vlažnou zálivkou, necháme marinovat v chladu nejméně 30 minut.
  • 3
    Plech vymastíme máslem, rozložíme na něj krevety i s marinádou a dáme péci do silně vyhřáté trouby na 10 - 12 minut.
  • 4
    Podáváme s pečenými bramborami nebo s chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.