Krevety s kari omáčkou

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
400 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
30 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
19 g
Cukr
498 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Krevety zbavíme hlaviček a ocásků, do hrnce nalijeme citronovou šťávu, kokosové mléko, ochutíme kari kořením a přivedeme k varu. Do vroucí omáčky nasypeme krevety, podle chuti osolíme, opepříme a povaříme zhruba 7 minut. Děrovanou lžící vyjmeme krevety, do omáčky přisypeme posekaný kerblík, přidáme kousek másla, provaříme a odstavíme.
  • 2
    Krevety rozdělíme na talíře a přelijeme kari omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.