Krevety s rajčaty, bazalkou a fazolemi

140 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
989 kcal
Bílkoviny
61 g
Tuky
18 g
Sacharidy
155 g
Vláknina
39 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vyloupeme a propereme fazole, nasypeme je do hrnce se 2 litry studené vody, přidáme šalvěj, 2 neoloupané stroužky česneku a
  • 2
    1 lžíci olivového oleje. Všechno necháme při mírné teplotě 50 minut vařit a potom fazole scedíme.
  • 3
    Očistíme krevety a povaříme asi 5 minut v mírně osolené vodě. Scedíme, vyloupeme a odstraníme z černé střívko.
  • 4
    Dáme krevety a uvařené fazole na servírovací mísu, přidáme omytá a na kostičky pokrájená rajčata, bazalkové listy, sůl, pepř a zbývající olej. Vše promícháme a podáváme na malých talířích.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.