Krevety se žloutkovou omáčkou

20 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
806 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
79 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
481 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Krevety vložíme do mísy, zasypeme mořskou solí, zalijeme olejem a dobře promícháme, aby byly obalené. Grilujeme 10 minut za stálého otáčení a mezitím si připravíme omáčku. Do mixéru vložíme žloutky, hořčici, ocet, česnek, pepř a sůl, rozmixujeme do hladka. Během mixování postupně přiléváme olej, dokud směs nezhoustne.
  • 2
    Krevety podáváme na listech rukoly, nejlépe ozdobené plátky limetky a s miskou omáčky na namáčení.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.