Krevety v zelené omáčce
45 min.
Ingredience
- 1kilogramKrevety tygří - loupané
- 0,5decilitrOlej olivový
- 2lžícePetržel - nať
- 1kusCitrony
- 1lžičkaHořčice
- 0,5lžičkaSůl
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
295 kcal
Bílkoviny
58 g
Tuky
18 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Vápník
43 mg
Postup přípravy
- 1Krevety očistíme, promyjeme a uvaříme ve vodě, vaříme přibližně 15 minut. Pak maso z krevet vydloubneme, položíme na mísu a přelijeme zelenou omáčkou.
- 2Příprava omáčky:
- 3Do misky dáme 0.5 dl olivového oleje, 2 lžíce drobně nakrájené zelené petrželky, citronovou šťávu, lžičku hořčice a podle chuti sůl, pepř, dobře umícháme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.