Krkonošská cibulačka s masem

140 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
218 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
11 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí maso opláchneme a uvaříme ve vývaru z hovězích kostí, který jsme předem připravili.
  • 2
    Když maso změkne, přidáme syrové brambory nakrájené na kostičky, propláchnuté a namočené houby, kořenovou zeleninu a česnek. Vaříme doměkka. Potom přidáme kmín a na kolečka nakrájenou cibuli.
  • 3
    Do polévky zašleháme rozkvedlaná vejce a necháme je srazit.
  • 4
    Nakonec polévku dochutíme polévkovým kořením a solí a přidáme nakrájenou petrželovou nať, vařené hovězí maso nakrájené na kostičky a krátce povaříme.
  • 5
    Jako vložku vkládáme na nudličky nakrájený a na sucho opečený chléb do každé porce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.