Křupavé chlebíčky s drůbežími játry

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
448 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
16 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Toastový chléb nasucho opečeme.
  • 2
    Očištěná a omytá játra naškrábeme nožem a v misce promícháme s nasekanou šalotkou, rozetřeným česnekem, čerstvými žloutky, smetanou, změklým máslem, solí, pepřem a tymiánem.
  • 3
    Směsí potřeme opečené toasty a krátce je zapečeme pod grilem. Posypeme nastrouhaným sýrem a dopečeme dozlatova.
  • 4
    Každý toast ozdobíme plátkem omytého rajčete a snítkou petrželky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.