Křupavé knedlíčky z vepřového masa protkané nudlemi

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1349 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
125 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
2 g
Cukr
465 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Smícháme vepřové s česnekem, ústřicovou omáčkou, rozšlehaným vejcem, koriandrem a strouhankou. Osolíme a opepříme.
  • 2
    Prohněteme maso, aby vznikla lepkavá směs, z té uválíme knedlíčky o velikosti vlašského oříšku.
  • 3
    Necháme v hrnci s vařící vodou spařit nudle 3 minuty. Poté nudle scedíme, opláchneme proudem studené vody, necháme okapat.
  • 4
    Kolem každého knedlíčku obalíme 5 nudliček tak, aby ho obepínaly ze všech stran a navzájem se křížily.
  • 5
    Rozehřejeme si na pánvi olej, knedlíčky osmahneme dozlatova. Jakmile začnou knedlíčky hnědnout, vyndáme je a necháme okapat. Podáváme ozdobené čerstvým koriandrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.