Křupavé rybí filé
25 min.
Ingredience
- 400gramůFilé rybí
- 50gramůSýr Parmezán
- 250gramůStrouhanka
- 150gramůPetržel - nať
- 20gramůCitronová kůra
- 40mililitrůOlej olivový
- 10gramůSůl
- 5gramůPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
418 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
16 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1V míse smícháme strouhanku, najemno pokrájenou petrželovou nať, nastrouhaný parmezán, nastrouhanou citronovou kůru a olivový olej. Osolíme, opepříme a promícháme.
- 2Kousky rybího filé ve směsi důkladně obalíme. Dáme na plech vyložený pečicím papírem a pečeme v předehřáté troubě na 200 °C 15 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.