Krupková polévka se zeleninou

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
169 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
3 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
3 g
Cukr
719 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Krupky propláchneme pod tekoucí vodou, vložíme do vroucího vývaru, osolíme, opepříme a vaříme asi 30 minut. Mezitím si připravíme zeleninu. Mrkev, celer, petržel, tuřín a brambory dobře očistíme a nakrájíme na kostičky. Přisypeme ke krupkám, vodu co se odpařila nahradíme přilitím mléka a vaříme 20 minut.
  • 2
    Polévku podáváme velmi teplou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.