Krůtí kebaby

60 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
429 kcal
Bílkoviny
57 g
Tuky
20 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
2 g
Cukr
29 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso vykostíme a nakrájíme na větší kousky. Ve větší míse smícháme nasekanou šalvěj, rozmarýn, citrónovou šťávu, olej, sůl, pepř a maso.
  • 2
    Promícháme, aby se maso obalilo a dáme přes noc do lednice.
  • 3
    Slaninu překrojíme a některé kousky masa slaninou obalíme. Slaninu, zabalené maso a celé šalvějové listy střídavě napichujeme na jehly.
  • 4
    Pečeme v troubě na 200°C asi 40 minut. Podléváme marinádou. Před podáváním polijeme kebaby zbytkem marinády a odkapanou šťávou. Podáváme s rýží nebo salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.