Krůtí maso ala zvěřina

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1296 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
34 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
6 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na větší kousky, vložíme do mísy, zalijeme vodou, osolíme, přidáme na kolečka nakrájenou zeleninu, nadrobno nasekanou cibuli, pepř, jalovec a nové koření. Takto naložené maso necháme v lednici 24 hodin.
  • 2
    V kastrolu na oleji orestujeme cibuli pokrájenou nahrubo, přidáme papriku, kterou zpěníme a poté přidáme uležené maso. Dobře orestujeme, přidáme utřený česnek, lák z naloženého masa včetně zeleniny a koření a vše dusíme doměkka.
  • 3
    Když je maso měkké, vyjmeme jej, šťávu vydusíme, přidáme mouku, orestujeme, zalijeme za stálého míchání vývarem a necháme povařit.
  • 4
    Provařenou omáčku ještě dochutíme majoránkou a špetkou tymiánu. Nakonec ji přecedíme a vložíme do ní zpět maso.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.