Krůtí maso na kari

60 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
613 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
30 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Krůtí prsa nakrájíme na řízečky, cibuli nadrobno, česnek na tenké plátky, feferonku na nudličky, oloupané jablko nastrouháme nahrubo, petrželku posekáme na jemno.
  • 2
    V hrnci rozehřejeme olej, přisypeme cibuli, zpěníme, přiložíme řízečky, orestujeme, přidáme česnek, feferonku, posypeme kari kořením, osolíme, opepříme, podlijeme vývarem a dusíme 20 minut. Přimícháme jogurt, strouhané jablko, petrželku, zahustíme jíškou, podusíme a odstavíme.
  • 3
    Podáváme s vařenými těstovinami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.