Krůtí maso se sardelkami
40 min.
Ingredience
- 5gramůZázvor celý
- 6kusůSardelové řezy
- 1kusRozmarýn čerstvý
- 300gramůKrůtí prsa
- 1špetkaPepř černý mletý
- 200gramůOlivy nakládané
- 1lžičkaOlej olivový
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
693 kcal
Bílkoviny
73 g
Tuky
41 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Čerstvý zázvor oloupeme, z rozmarýnu otrháme jehličky. Sardelky necháme okapat a osušíme je. Vše nakrájíme na jemno.
- 2V pánvi na rozehřátém oleji osmažíme omyté maso, nakrájené na malé kousky. Přidáme pokrájené olivy bez pecek, zázvor, rozmarýn a sardelky.
- 3Nakonec pokrm osolíme a opepříme, dosmažíme a ihned podáváme.
- 4Vhodnou přílohou je kuskus.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.