Krůtí maso se sardelkami

40 min.
Rakousko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
693 kcal
Bílkoviny
73 g
Tuky
41 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čerstvý zázvor oloupeme, z rozmarýnu otrháme jehličky. Sardelky necháme okapat a osušíme je. Vše nakrájíme na jemno.
  • 2
    V pánvi na rozehřátém oleji osmažíme omyté maso, nakrájené na malé kousky. Přidáme pokrájené olivy bez pecek, zázvor, rozmarýn a sardelky.
  • 3
    Nakonec pokrm osolíme a opepříme, dosmažíme a ihned podáváme.
  • 4
    Vhodnou přílohou je kuskus.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.