Krůtí nudličky s rajčaty a feferony

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
550 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
38 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá a osušená krůtí prsa nakrájíme na nudličky. Cibuli nakrájíme nadrobno, spařená rajčata oloupeme, vykrojíme semena a nakrájíme na měsíčky. Z feferonek odstraníme semínka a nakrájíme na tenké nudličky, petrželovou nať nasekáme nadrobno.
  • 2
    Cibuli zpěníme na oleji, přidáme maso, osolíme, opepříme a zarestujeme. Maso zalijeme vodou, přidáme hřebíčky a za občasného míchání dusíme. V průběhu dušení přimícháme rajčata a feferonky. K téměř měkkému masu přilijeme víno, necháme mírně zredukovat a odstavíme.
  • 3
    Maso podáváme posypané petrželovou natí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.