Krůtí prsa na limetkovém másle

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
592 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
44 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Krůtí prsa očistíme, omyjeme, osušíme, naklepeme, osolíme a opepříme, posypeme kari kořením. Poté je obalíme v hladké mouce.
  • 2
    Na pánvi rozpálíme 2 lžíce másla a řízky na něm osmažíme z obou stran. Řízky vyjmeme a udržujeme v teple.
  • 3
    Pažitku omyjeme, osušíme a najemno nasekáme. V kastrolu rozpustíme zbytek másla, přidáme pažitku, limetkovou šťávu a necháme projít varem. Limetku omyjeme a nakrájíme na špalíčky. Krůtí maso vložíme do limetkové omáčky a zahřejeme. Ihned poté servírujeme a zdobíme plátky limetky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.