Krůtí prsa na paprice
55 min.
Ingredience
- 1kilogramKrůtí prsa
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusCibule
- 3stroužkyČesnek
- 3kusyPaprika zelená
- 4kusyRajčata
- 1kusPetržel - nať
- 4lžíceOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
491 kcal
Bílkoviny
56 g
Tuky
24 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Krůtí prsa omyjeme, očistíme, zbavíme kůže a rozdělíme na 4 porce, které osolíme a opepříme.
- 2V kastrolu rozpálíme olej a krůtí prsa na něm dozlatova osmahneme. Poté prsa vyjmeme a uchováme v teple.
- 3Do kastrolu vložíme najemno nakrájenou cibuli, česnek, na proužky nakrájené papriky a rajčata. Za stálého míchání dusíme 5 minut.
- 4Přidáme krůtí prsa, promícháme a 30 minut zvolna dusíme.
- 5Poté rozdělíme na připravené talíře a zdobíme snítkou petrželky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.