Krůtí prsa plněná houbovou rýží
45 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 600gramůKrůtí prsa
- 120gramůRýže dušená
- 200gramůŽampiony čerstvé
- 1lžícePetržel - nať
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2kusyVejce slepičí
- 50gramůMáslo čerstvé
- 100mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
641 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
49 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Krůtí prsa omyjeme a do masa nařízneme kapsu. Očištěné žampiony nakrájíme na plátky. Na pánvi na rozpuštěném másle necháme zesklovatět oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme žampiony, osolíme, opepříme a vsypeme nasekanou petrželku. Orestované žampiony promícháme s vařenou, vychladlou rýží a s vejci.
- 2Směsí naplníme kapsy, sešijeme je a maso osolíme. Orestujeme krátce na pánvi na oleji a dáme zapéct do horké trouby.
- 3Podáváme se zeleninovými saláty.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.