Krůtí prsa s hráškem a kostičkami brambor
55 min.
Ingredience
- 300gramůBrambory
- 600gramůKrůtí prsa
- 250gramůHrášek
- 1špetkaSůl
- 1lžícePetržel - nať
- 2lžíceOlej stolní
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 2kusyMrkev kořen
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
428 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
18 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
7 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1V kastrolu rozehřejeme olej s máslem a krůtí maso z obou stran zprudka orestujeme. Poté podlijeme horkou vodou, ochutíme solí, pepřem a asi 20min podusíme.
- 2Mezitím brambory a mrkev oloupeme, nakrájíme na kousky, přidáme k masu a dusíme doměkka cca 15min.
- 3Petrželku nasekáme najemno a společně s hráškem přisypeme ke směsi. Krátce podusíme a podáváme. Pokrm dozdobíme nasekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.