Krůtí prsa s hráškem a kostičkami brambor

55 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
428 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
18 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
7 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrolu rozehřejeme olej s máslem a krůtí maso z obou stran zprudka orestujeme. Poté podlijeme horkou vodou, ochutíme solí, pepřem a asi 20min podusíme.
  • 2
    Mezitím brambory a mrkev oloupeme, nakrájíme na kousky, přidáme k masu a dusíme doměkka cca 15min.
  • 3
    Petrželku nasekáme najemno a společně s hráškem přisypeme ke směsi. Krátce podusíme a podáváme. Pokrm dozdobíme nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.