Krůtí řízky obalované v zelenině

22 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
487 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
19 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
12 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupané brambory a mrkev nastrouháme a vmícháme vejce a mouku.
  • 2
    Krůtí řízky omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme. Po jedné straně je potřeme připraveným těstíčkem a touto stranou je vložíme do rozehřátého oleje. Řízky smažíme na mírném ohni asi 7 minut. Potom potřeme těstíčkem i horní stranu řízků, obrátíme a smažíme ještě 7 minut.
  • 3
    Očištěné hrachové lusky uvaříme v osolené vodě doměkka a upravíme na talíře se řízky. Pokrm ozdobíme snítkou petrželky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.