Krůtí řízky se šalvějovou strouhankou

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
721 kcal
Bílkoviny
54 g
Tuky
33 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
6 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Šalvěj omyjeme a nasekáme na jemno, smícháme se strouhankou. Maso naklepeme, osolíme a opepříme, obalíme v mouce, poté v rozšlehaném vejci a nakonec ve strouhance. Batáty oloupeme a pokrájíme na menší kusy, poté je uvaříme v osolené vodě, slijeme. rozštoucháme, přidáme máslo, mléko a muškátový oříšek, dochutíme solí a pepřem. Obalené maso osmažíme na rozpáleném oleji do zlatova. Servírujeme s kaší z batátů.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.