Krůtí salát s fenyklem

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
623 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
45 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zálivku připravíme smícháním sherry octa, olivového oleje a cukru, vše promícháme a odložíme stranou.
  • 2
    Krůtí prsa rozkrájíme na nudličky, v míse promícháme s na plátky pokrájeným česnekem, uzenou paprikou, fenyklovými semínky a špetkou soli. V pánvi rozpálíme olej a krůtí nudličky na něm opečeme. Poté je vyjmeme a uchováváme v teple.
  • 3
    V misce promícháme rýžovou mouku se solí a pepřem, kousky fenyklu ve směsi obalíme. Na pánvi rozpálíme olej, fenykl osmažíme do zlatova.
  • 4
    Na připravené talíře rozdělíme krůtí maso, osmažený fenykl, vše zalijeme připravenou zálivkou, ozdobíme nasekanou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.