Krůtí stehno na šalvěji

110 min.
Rakousko
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
722 kcal
Bílkoviny
58 g
Tuky
19 g
Sacharidy
103 g
Vláknina
38 g
Cukr
980 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Sušené houby shitake namočíme do horké vody na 1 hodinu, vymačkáme je a drobně nakrájíme.
  • 2
    V troše vody povaříme omytý libeček, vývar později použijeme na zalití.
  • 3
    Omyté krůtí stehno obložíme čerstvou šalvějí, osolíme a opepříme.
  • 4
    Připravené houby a stehno osmažíme na horkém oleji a dáme péci do silně vyhřáté trouby na 60-90 minut. Během pečení maso obracíme a podléváme vývarem z libečku.
  • 5
    Podáváme s pečenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.