Kuře na karí s fazolkami

80 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
630 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
44 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté kuře naporcujeme, osolíme a po všech stranách okořeníme karí. Maso vložíme na rozehřátý olej, pod pokličkou dusíme. Po chvíli přilijeme trochu vody a dusíme dále. Když je maso téměř měkké, dopékáme bez pokličky.
  • 2
    Očištěné fazolky vsypeme do vařící osolené vody, vaříme je 10 minut a scedíme. Fazolky dáme na rozehřáté máslo, přidáme prolisovaný česnek, pepř, trochu vývaru z fazolek, dusíme ještě 10 minut do měkka.
  • 3
    Při podávání obložíme porce kuřete fazolkami. Podáváme s vařenými bramborami nebo s rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.