Kuře na kari s mangem

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
350 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
14 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mango zbavíme slupky a dužinu odkrájíme od pecky.
  • 2
    Omyjeme kuřecí maso.
  • 3
    Horní stranu řízku nařízneme na malé kostičky, osolíme, opepříme a necháme odležet.Po obou stranách maso na rozpáleném oleji osmahneme a vyjmeme.
  • 4
    Do pánve nalijeme zakysanou smetanu, přidáme nasekanou chilli papričku, kari koření a promícháme. Poté přidáme nakrájené mango na proužky.
  • 5
    Povaříme a vložíme kuřecí maso.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.