Kuře na kari s mangem
50 min.

Ingredience
- 1hrstPetržel - nať
- 150gramůZakysaná smetana
- 1kusMango
- 1kusChilli paprička
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžičkyKari koření
- 800gramůKuřecí prsa
- 1lžíceOlej stolní
- 1lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
350 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
14 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1Mango zbavíme slupky a dužinu odkrájíme od pecky.
- 2Omyjeme kuřecí maso.
- 3Horní stranu řízku nařízneme na malé kostičky, osolíme, opepříme a necháme odležet.Po obou stranách maso na rozpáleném oleji osmahneme a vyjmeme.
- 4Do pánve nalijeme zakysanou smetanu, přidáme nasekanou chilli papričku, kari koření a promícháme. Poté přidáme nakrájené mango na proužky.
- 5Povaříme a vložíme kuřecí maso.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.