Kuře na mandlích

65 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
563 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
36 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí stehna nejprve omyjeme, zbavíme kůže, překrojíme napůl a potřeme česnekem.
  • 2
    Poté si v misce smícháme mleté mandle se solí, přidáme mletou papriku nebo čili koření..podle chuti a kajenský pepř. Kousky kuřete potřeme rozpuštěným máslem a obalíme v připravené mandlové směsi.
  • 3
    Maso rozložíme na rošt a pečeme v troubě předehřáté na 200C zhruba 45minut. Pod rošt dáme plech, abychom zachytili šťávu.
  • 4
    Pokrm můžeme podávat studený i teplý, dozdobený plátky řeřichy a citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.