Kuře na růžovém víně

105 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
940 kcal
Bílkoviny
64 g
Tuky
66 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
7 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuře naporcujeme, osolíme, opepříme a 25 minut smažíme na rozpáleném oleji. Přidáme cibuli pokrájenou na drobné kousky a restujeme 5 minut.
  • 2
    Papriky a lilek pokrájíme na menší kousky, česnek oloupeme a utřeme. Vše přimícháme k masu, podlijeme vínem a vaříme 5 minut. Poté přilijeme vývar, přisypeme pokrájená rajčata, tymián a protlak.
  • 3
    Osolíme, opepříme a dusíme zakryté 40 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.