Kuře po filipínsku
75 min.
Ingredience
- 2kusyPaprika zelená
- 2kusyPaprika červená
- 2kusyCibule
- 2kusyČesnek
- 2kusyRajčata
- 2kusyBrambory
- 2kusyChilli paprička sušená
- 2lžíceOmáčka sójová
- 4kusyPepř černý celý
- 1špetkaPepř černý mletý
- 500mililitrůVoda pitná
- 1lžičkaSůl
- 1200gramůKuře
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
768 kcal
Bílkoviny
60 g
Tuky
46 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
8 g
Cukr
12 g
Postup přípravy
- 1Omyté a očištěné kuře naporcujeme asi na deset kousků. Červené a zelené papriky omyjeme a nakrájíme na kousky. Cibuli rozporcujeme na osminky. Dvě paličky česneku oloupeme a rozebereme na jednotlivé stroužky. V
- 2Všechny tyto ingredience včetně rajčat vložíme do většího a širšího kastrolu a zalijeme vodou. Okořeníme. Počkáme, až voda začne vřít, a pak ztlumíme plamen. Necháme na mírném plameni provářet asi hodinu. Krátce před koncem vaření přidáme na větší kusy pokrájené brambory.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.