Kuře s celerem a česnekem

60 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
658 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
45 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
811 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a vykuchané kuře naporcujeme, osolíme a opepříme. Celer oloupeme, nakrájíme na nudličky, petrželovou nať posekáme najemno.
  • 2
    V hrnci rozehřejeme olej, přiložíme porce kuřete a osmahneme ze všech stran. Kuře vyjmeme, do výpeku nasypeme petrželku s celerem, orestujeme, přiložíme kuře, zakápneme brandy, přidáme celý oloupaný česnek, zakryjeme pokličkou a dusíme doměkka. Podle potřeby podléváme vývarem.
  • 3
    Kuřecí porce se šťávou a zeleninou upravíme na talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.