Kuře s červeným zelím

85 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1137 kcal
Bílkoviny
61 g
Tuky
71 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
7 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zeleninu necháme rozmrznout. Očištěné kuře naporcujeme, do porcí vetřeme sůl, pepř a papriku. Vložíme na rozpálený olej, osmažíme ze všech stran, přilijeme vývar, přidáme rozmrazenou zeleninu a na mírném ohni dusíme 35 minut.
  • 2
    Mezitím očistíme zelí, na jemném struhadle nastrouháme a podusíme na husím sádle 6 minut. Osolíme, opepříme, přidáme papriku a portské. Dusíme přiklopené 25 minut.
  • 3
    Hrušky oloupeme, odstraníme jádřince a nakrájíme na kostičky. Hrušky přidáme k zelí 5 minut před konce vaření.
  • 4
    Zelí rozdělíme na talíře, kousky kuřete položíme na zelí a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.