Kuře s mandlemi

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
679 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
45 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí prsíčka opláchneme a nakrájíme i s kůží na malé kostičky. Osolíme, přidáme vejce a část máčeného škrobu. Zamícháme a necháme hodinu odležet.
  • 2
    V hluboké pánvi rozehřejeme tuk a maso v něm prudce osmažíme. Necháme je okapat na cedníku a dáme stranou na teplo.
  • 3
    V menším množství tuku osmažíme jemně nakrájenou cibuli, očištěný a opláchnutý pórek, žampiony, česnek a kapii, vše nakrájené na plátky.
  • 4
    Přidáme opečené kuře, oloupané, opražené mandle a zalijeme zálivem z vývaru, vína, glutasolu, mletého pepře, zázvoru a zbylého máčeného škrobu. Vše promícháme a krátce prohřejeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.