Kuře s oreganem a citronem

35 min.
Řecko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
487 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
9 g
Sacharidy
55 g
Vláknina
4 g
Cukr
491 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá a osušená kuřecí prsa okořeníme sušeným oreganem, osolíme a opepříme. Oloupané brambory nakrájíme na plátky asi 1/2 cm silné, oloupanou šalotku rozpůlíme.
  • 2
    Na pánev na rozehřátý olej vložíme kuřecí maso, brambory, šalotku, zprudka opékáme asi 2 minuty.
  • 3
    Potom přilijeme vývar a pod pokličkou zvolna vaříme 10-15 minut.
  • 4
    Nakonec přidáme citronovou šťávu a čerstvé oregano. Povaříme ještě 3 minuty, ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.