Kuře s vůní koňaku

80 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1015 kcal
Bílkoviny
65 g
Tuky
72 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
7 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuře omyjeme, osušíme a do masa vetřeme sůl a pepř.
  • 2
    V kastrolu rozehřejeme olej a opečeme na něm na kostičky nakrájenou slaninu. Vložíme kuře a opečeme je po všech stranách. Přidáme oloupané brambory, očištěné žampiony, olivy a oloupaná, na čtvrtky nakrájená rajčata. Přilijeme koňak a pod poklicí pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 1 hodinu.
  • 3
    Zeleninu před podáváním osolíme a opepříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.