Kuře se zelenou omáčkou a rukolovým salátem

35 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
954 kcal
Bílkoviny
81 g
Tuky
17 g
Sacharidy
128 g
Vláknina
34 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí prsa bez kůže potřeme olejem a opečeme na grilovací pánvi z obou stran.
  • 2
    Na omáčku promixujeme citrónovou šťávu, bylinky, kapary, česnek, hořčici a dvě lžíce oleje. Je-li třeba, přidáme trochu vody.
  • 3
    Konzervy bílých fazolí ohřejeme, slijeme a smícháme s rukolou a polovinou omáčky.
  • 4
    Maso nakrájíme a pokapeme zbylou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.