Kuřecí bageta s kozím sýrem

35 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1186 kcal
Bílkoviny
54 g
Tuky
28 g
Sacharidy
147 g
Vláknina
7 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejdříve si připravíme potírací směs. V misce smícháme olivový olej, prolisovaný česnek, oregano, sůl a pepř. Omyjeme rajče a nakrájíme ho na plátky. Bagety rozpůlíme a necháme lehce rozpéct na grilu nebo v troubě. Horké hojně potřeme směsí a vložíme do pekáčku. Na každou půlku bagety poklademe plátek upečeného kuřecího masa, plátek rajčete a plátek kozího sýra. Pokapeme zbylou směsí a dáme zapéct do mírně vyhřáté trouby asi na 5 minut, až se sýr rozteče. Před podáváním ozdobíme kouskem ledového salátu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.