Kuřecí frikasé s octem

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
572 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
44 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
142 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Přebytečného tuku zbavíme stehení řízky, rozdělíme na 4 kusy a mírně osolíme.
  • 2
    Olej rozpálíme ve velké pánvi a ze všech stran maso osmažíme. Opepříme, dáme na talíř a udržujeme teplé.
  • 3
    V jiné pánvi rozpálíme olivový olej a osmahneme česnek, rozmarýn a sardele a smažíme, dokud nezačnou vonět.
  • 4
    Přidáme kuřecí maso, promícháme a zalijeme vinným octem.
  • 5
    Vaříme, dokud není maso hotové.
  • 6
    Pokud začne omáčka moc houstnout, přidáme trochu vody.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.