Kuřecí játra na provensálský způsob

50 min.
Francie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
534 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
28 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Játra osolíme, opepříme a obalíme v mouce.
  • 2
    Na pánvi rozpustíme máslo a přilijeme olej, vložíme játra a zprudka usmažíme. Játra z pánve vyndáme.
  • 3
    Rajčata spaříme, oloupeme, zbavíme jadérek a nakrájíme nadrobno. Vložíme do stejné pánve, přilijeme trochu oleje, přisypeme posekanou petrželku, sůl, pepř a prolisovaný česnek. Přiklopíme a dusíme 20 minut.
  • 4
    Odkryjeme a přidáme játra.
  • 5
    Podáváme s rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.