Kuřecí jatýrka po indicku
35 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1kusPaprika žlutá
- 400gramůJátra drůbeží
- 1hrstŠalvěj čerstvá
- 2lžíceCitronová šťáva
- 2lžíceOlej stolní
- 3lžíceKečup
- 3stroužkyČesnek
- 1špetkaSůl
- 1lžičkaKari koření
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
208 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
8 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Cibuli nakrájíme na kolečka, osmahneme na oleji, přidáme papriku na proužky, česnek na plátky a dvě minuty mícháme, potom přidáme pokrájená kuřecí játra. Když zezlátnou, přidáme kečup, citrónovou šťávu, kari a deset minut dusíme.
- 2Podáváme posypané lístky šalvěje, solíme až na talíři.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.