Kuřecí kapsy s hroznovým vínem

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
329 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
13 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
5 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí prsa nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme a osmahneme na rozpáleném oleji dozlatova.
  • 2
    V misce si připravíme zeleninovou směs z nadrobno natrhaným listů ledového salátu, najemno nakrájené okurky, celerového řapíku a rozpůlených kuliček hroznového vína.
  • 3
    V další misce smícháme jogurt a hořčiči s prolisovaným česnekem, přidáme orestované kuřecí maso a promícháme.
  • 4
    Tortilly nahřejeme v mikrovlnné nebo normální troubě, přeložíme je do trojúhelníku, čímž vznikne kapsa. Do vytvořené kapsy dáme nejprve vrstvu zeleninové směsi a navrch masovou směs. Ihned teplé podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.