Kuřecí kapsy s hroznovým vínem
35 min.
Ingredience
- 200gramůJogurt bílý
- 20mililitrůHořčice
- 5gramůPepř černý mletý
- 6gramůSůl
- 300gramůKuřecí prsa
- 30mililitrůOlej rostlinný
- 200gramůSalát ledový
- 50gramůOkurka salátová
- 1kusCeler řapíkatý
- 100gramůHroznové víno
- 4kusyTortilla
- 1stroužekČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
329 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
13 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
5 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Kuřecí prsa nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme a osmahneme na rozpáleném oleji dozlatova.
- 2V misce si připravíme zeleninovou směs z nadrobno natrhaným listů ledového salátu, najemno nakrájené okurky, celerového řapíku a rozpůlených kuliček hroznového vína.
- 3V další misce smícháme jogurt a hořčiči s prolisovaným česnekem, přidáme orestované kuřecí maso a promícháme.
- 4Tortilly nahřejeme v mikrovlnné nebo normální troubě, přeložíme je do trojúhelníku, čímž vznikne kapsa. Do vytvořené kapsy dáme nejprve vrstvu zeleninové směsi a navrch masovou směs. Ihned teplé podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.