Kuřecí kari po drávidsku
60 min.
Ingredience
- 1kusKuře
- 1kusCibule
- 2stroužkyČesnek
- 1lžičkaKari koření
- 1lžičkaZázvor mletý
- 2kusyFeferony
- 2hrnkyMléko kokosové
- 1špetkaSůl
- 2lžíceOlej rostlinný
- 0,25lžičkaSkořice mletá
- 0,5lžičkaKardamom
- 0,5lžičkaHřebíček
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1360 kcal
Bílkoviny
84 g
Tuky
110 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Kuře vykostíme a naporcujeme, nebo nakrájíme na kousky. Cibuli a česnek nasekáme a společně s kořením a pokrájenými feferonkami orestujeme na rozpáleném oleji.
- 2Poté přidáme maso. Podlijeme kokosovým mlékem, ochutíme solí a dusíme doměkka. Dle potřeby mezitím přidáme trochu vody.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.