Kuřecí maso s fazolkami
30 min.
Ingredience
- 600gramůKuřecí prsa
- 200gramůFazolové lusky zelené
- 150gramůRajčata
- 100gramůCibule
- 2stroužkyČesnek
- 50gramůOlej sezamový
- 20gramůCukr krupice
- 40gramůKari koření
- 6gramůSůl
- 200mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
354 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
16 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
6 g
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1Kuřecí prsa nakrájíme na menší kousky, fazolky zbavíme tvrdých vláken, odřízneme oba konce a fazolky šikmo překrojíme napůl. Rajčata nakrájíme na osminky, česnek prolisujeme, cibuli nakrájíme nadrobno. V pánvi rozehřejeme olej, přisypeme maso a krátce orestujeme. Maso vyjmeme, do výpeku nasypeme cibuli, česnek a fazolky. Osmahneme, osolíme, přidáme kari koření, cukr, promícháme, vrátíme zpět maso, podlijeme troškou vody, podle chuti osolíme a dusíme, dokud se voda téměř neodpaří. Přimícháme rajčata, prohřejeme a odstavíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.