Kuřecí maso s gnocchi zapečené ve šlehačce

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
495 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
43 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
121 mg
Cukr
146 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí prsa opláchneme a osušíme. Naklepané kuřecí maso nakrájíme na nudličky nebo malé kousky, přidáme sůl a pepř.
  • 2
    Rozehřejeme máslo v pánvi a maso opečeme. K opečenému masu přidáme plátky česneku, tekutou šlehačku a strouhaný parmezán. Vše mícháme, dokud omáčka nezhoustne.
  • 3
    Můžeme zdobit nasekanou zelenou petrželkou a jako přílohu doporučujeme uvařené gnocchi.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.