Kuřecí maso s gnocchi zapečené ve šlehačce
40 min.
Ingredience
- 500gramůGnocchi bramborové
- 300gramůKuřecí prsa
- 100gramůMáslo čerstvé
- 200mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
- 5lžicSýr Parmezán
- 2stroužkyČesnek
- 1lžícePetržel - nať
- 2gramySůl
- 1špetkaPepř černý celý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
495 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
43 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
121 mg
Cukr
146 mg
Postup přípravy
- 1Kuřecí prsa opláchneme a osušíme. Naklepané kuřecí maso nakrájíme na nudličky nebo malé kousky, přidáme sůl a pepř.
- 2Rozehřejeme máslo v pánvi a maso opečeme. K opečenému masu přidáme plátky česneku, tekutou šlehačku a strouhaný parmezán. Vše mícháme, dokud omáčka nezhoustne.
- 3Můžeme zdobit nasekanou zelenou petrželkou a jako přílohu doporučujeme uvařené gnocchi.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.