Kuřecí maso v kefíru

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
201 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
6 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
673 mg
Cukr
50 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí plátky naklepeme, osolíme, opepříme, česnek prolisujeme.
  • 2
    Do misky nalijeme kefír, přidáme hořčici, sojovou omáčku, česnek, promícháme a plátky masa do této směsi namočíme. Necháme uležet.
  • 3
    Pekáček vymažeme Florou, položíme do něj okapané plátky masa, vložíme do trouby a zprudka zapečeme. Pečeme asi 15 - 20 minut.
  • 4
    Plátky masa rozdělíme na talíře a podáváme teplé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 29. 10. 2015
Kuřecí maso v kefíru
Kuřecí bylo křehké a voňavé po česneku. Společně se salátem jsme si pochutnali. Jednoduché a dobré. Chválím.
Anonymní uživatel
st 11. 11. 2015
Kuřecí maso v kefíru
Mňamka😁