Kuřecí maso v srnčím hřbetu
55 min.
Ingredience
- 200gramůAnglická slanina
- 500gramůKuřecí prsa
- 200gramůSýr Eidam cihla 45%
- 5kusůVejce slepičí
- 500gramůZeleninová směs jarní - mražená
- 3lžíceStrouhanka
- 2gramySůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 3kusyPetržel - nať
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
735 kcal
Bílkoviny
59 g
Tuky
48 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Nejprve si připravíme tvrdý sýr eidam, který nastrouháme na slzičky. Do sýra vmícháme vejce, strouhanku, sůl, černý pepř, nakrájenou petrželku a mraženou zeleninu. Vše promísíme.
- 2Kuřecí maso opláchneme, osušíme, rozkrájíme na tenčí plátky, které lehce naklepeme.
- 3Dno formy na srnčí hřbet vyskládáme anglickou slaninou, na slaninu poklademe kuřecí maso a střed bude tvořit zeleninová nádivka. Ze stran přihneme anglickou slaninu s masem. Přikryjeme tak nádivku.
- 4Vložíme do trouby a pečeme asi půl hodiny.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.