Kuřecí maso v srnčím hřbetu

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
735 kcal
Bílkoviny
59 g
Tuky
48 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve si připravíme tvrdý sýr eidam, který nastrouháme na slzičky. Do sýra vmícháme vejce, strouhanku, sůl, černý pepř, nakrájenou petrželku a mraženou zeleninu. Vše promísíme.
  • 2
    Kuřecí maso opláchneme, osušíme, rozkrájíme na tenčí plátky, které lehce naklepeme.
  • 3
    Dno formy na srnčí hřbet vyskládáme anglickou slaninou, na slaninu poklademe kuřecí maso a střed bude tvořit zeleninová nádivka. Ze stran přihneme anglickou slaninu s masem. Přikryjeme tak nádivku.
  • 4
    Vložíme do trouby a pečeme asi půl hodiny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.