Kuřecí maso zapečené v bramborových lodičkách

95 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
389 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
16 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
9 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Velké, podlouhlé brambory uvaříme téměř doměkka, necháme vychladnout a vnitřky vydlabeme tak, aby brambory vypadaly jako loďky.
  • 2
    Omyté kuřecí maso a oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno, mírně orestujeme na olivovém oleji a necháme vychladnout. Přidáme nasekané olivy, fazole, nastrouhaný sýr a nasekanou petržel. Vše dobře promícháme a podle chuti osolíme.
  • 3
    Směsí naplníme vydlabané brambory, vložíme je do vymaštěné zapékací mísy a ve středně vyhřáté troubě zapékáme asi 1 hodinu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.