Kuřecí medailonky se salátem z čekanky

25 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
345 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
22 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí prsa omyjeme, osušíme, naporcujeme, osolíme a opepříme. V pánvi rozehřejeme tuk, maso krátce osmahneme a dusíme pod pokličkou 10 minut. Potom necháme chvíli uležet.
  • 2
    Čekanku rozčtvrtíme, nakrájíme na nudličky, v sítu opláchneme studenou vodou a necháme okapat. Rukolu omyjeme a odřízneme stonky. Olivy vypeckujeme a nakrájíme nadrobno.
  • 3
    Česnek a cibuli oloupeme, nakrájíme najemno a v míse smícháme s olivovým olejem a octem, dochutíme cukrem, pepřem a solí, v tomto dresinku promícháme čekanku a rokolu.
  • 4
    Salát s masem rozdělíme na talíře, posypeme olivami a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.